Разлике

Овде су приказане разлике између изабране ревизије и тренутне верзије странице.

Постави везу ка овом компаративном приказу

Обе стране последње ревизије Претходна ревизија
Следећа ревизија
Претходна ревизија
игор_жунић [2019/05/12 00:39]
жељко_тодоровић
игор_жунић [2020/02/26 18:48] (тренутно)
жељко_тодоровић
Линија 1: Линија 1:
 +====== Игор Жунић ======
 +**Игор Жунић** (Дервента,​ СФРЈ, 1. фебруар 1973), српски политичар,​ функционер [[Савез независних социјалдемократа|Савеза независних социјалдемократа]] (СНСД), народни посланик у [[Народна скупштина Републике Српске|Народној скупштини Републике Српске]] и психолог.
  
 +===== Биографија =====
 +Игор Жунић је рођен 1. фебруара 1973. године у Дервенти,​ [[СФРЈ]] (данас [[Република Српска]]). Професионалну каријеру дипломираног психолога је започео у свом родном граду у Центру за социјални рад, а затим прешао да ради као професор психологије у Гимназији са техничким школама.
 +
 +На локалним изборима 2004. изабран је за одборника у Скупштини општине Дервента испред [[Савез независних социјалдемократа|Савеза независних социјалдемократа]] (СНСД). Од 2008. до 2014. године био је замјеник начелника [[Општина Дервента|општине Дервента]]. На октобарским општим изборима 2014. и 2018. биран је за народног посланика у [[Народна скупштина Републике Српске|Народној скупштини Републике Српске]]. Члан је Предсједништва и Главног одбора СНСД и предсједник Клуба посланика. Члан је скупштинског Одбора за локалну самоуправу и Комисије за избор и именовање.(([[https://​www.narodnaskupstinars.net/?​q=ci/​народна-скупштина/​састав/​народни-посланици/​игор-жунић|Народна скупштина Републике Српске:​ Игор Жунић]],​ Приступ 12. маја 2019.))
 +
 +Ожењен је и отац троје дјеце.
 +
 +===== Спољне везе =====
 +  * [[https://​www.narodnaskupstinars.net/?​q=ci/​народна-скупштина/​састав/​народни-посланици/​игор-жунић|Народна скупштина Републике Српске:​ Игор Жунић]]
Штампање